CONVOCARE

Joi, 24 mai 2018, ora 17, în sala de la SIF 2 "Moldova", se va desfăşura Adunarea Generală a membrilor Filialei Bacău a UZPR.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să-l contactaţi pe dl. Cornel Cepariu, preşedintele Filialei.

joi, 11 ianuarie 2018

Precizări cu privire la plata cotizaţiei la U.Z.P.R.

CONTUL UZPR la Banca Comercială Română

RO69 RNCB 0072 0497 0059 0001

Cu privire la posibile cotizaţii restante pe anul 2017, vă informăm că se pot achita, în continuare, prin contul bancar al Uniunii deschis la Banca Comercială Română. Plata se poate face la sucursale sau filiale BCR din ţară. Pe ordinul de plată trebuie menţionat scopul plăţii (cotizaţie pe anul 2017, Revista UZP, legitimaţie, ecuson maşină).
Pentru cei care doresc să plătească pentru anul 2018, o pot face folosind acelaşi procedeu prin contul deschis la BCR. Cotizaţia este cea oficial stabilită pentru toţi membri – 150 lei, la care venim cu propunerea, solicitarea, rugămintea de a mai acorda 30 lei pentru cele 4 numere de revistă ale UZPR (publicaţie trimestrială). De asemenea, trebuie precizat pe ordinul de plată scopul plăţii  (cotizaţie pe anul 2018, Revista UP, legitimaţie, ecuson maşină). Totodată, poate fi achiziţionat şi calendarul UZPR personalizat pe anul 2018, la preţul de 12 lei.
Toate legitimaţiile se vizează la Bucureşti

Pentru orice informaţie oficială, vă sugerăm să apelaţi la nr. 0766.239.077 sau 0746.137.911 – Ovidiu Zanfir, secretarul administrativ al UZPR.
 –
Anunţ important
pentru jurnaliştii pensionari,
beneficiari ai Legii 83/2016  – conform celor stabilite
în documentele semnate odată cu primirea Adeverinţei

Cotizaţia anuală se poate achita până la data de 25 februarie a anului respectiv. Orice altă informaţie este deformată, ireală, pentru a crea, artificial, panică. La termenul respectiv, se poate achita şi contravaloarea revistelor pe anul în curs.

O boală, un bătrân, un pat de spital (2)

Am ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe înaintea ambulanţei. Apare şi echipajul cu bolnava, încă în stare confuză. Mă apropii de targă, o mângâi şi îi spun că va fi bine, că în sfârşit, suntem la spital. Dau să intru în sala de consultaţii, dar mă opreşte gardianul: „ O să vă cheme doctorul dacă este nevoie!” Degeaba încerc să-i explic faptul că este vorba despre o persoană cu handicap grav şi sunt însoţitorul ei. El ştie mai bine, el îşi face meseria, de aia e plătit. Aşa că aştept. Şi aştept... Ambulanţierii pleacă . Pe traseu se intersectează cu un alt echipaj. După aparenţe şi ei aduc tot un bolnav cu accident vascular. Schimbă impresii. „Al nostru e varză , nu apucă mult”. Cât respect şi profesionalism...
(Citiţi mai departe!)

Anunţ important!

Precizări cu privire la plata cotizaţiei la U.Z.P.R.

CONTUL UZPR la Banca Comercială Română RO69 RNCB 0072 0497 0059 0001 Cu privire la posibile cotizaţii restante pe anul 2017 , vă infor...